Web sitesindeki genel kurallar

Web sitesindeki genel davranış kuralları:

Başlangıç olarak, farklı din ve inançlardan yüzlerce insan web sitesinde iletişim kuruyor ve hepsi web sitemizin tam teşekküllü ziyaretçileri, bu yüzden bir insan topluluğunun çalışmasını istiyorsak kurallara ihtiyacımız var. Bu kuralları okumanızı şiddetle tavsiye ederiz. Sadece beş dakika sürecek, ancak size ve zamanımıza tasarruf edecek ve web sitesini daha ilginç ve düzenli hale getirmeye yardımcı olacaktır.

Öncelikle web sitemizdeki tüm ziyaretçilere saygılı davranmalısınız. Katılımcılara hakaret etmeyin, her zaman istenmez. Şikayetiniz varsa - yöneticilere veya moderatörlere başvurun (kişisel mesajları kullanın). Diğer ziyaretçilere hakaret etmeyi en ciddi ihlallerden biri olarak gördük ve yönetim tarafından ağır şekilde cezalandırılıyor. Irkçılık, dini ve siyasi konuşmalar kesinlikle yasaktır. Web sitemizi daha kibar ve arkadaş canlısı hale getirme anlayışınız ve arzunuz için teşekkür ederiz.


Aşağıdakiler kesinlikle yasaktır:

- Makalenin içeriği veya tartışma bağlamıyla ilgili olmayan mesajlar
- Diğer ziyaretçilere hakaret ve tehditler
- Yorumlarda küfür, aşağılayıcı, etnik çekişmeye neden olan ifadeler yasaktır
- Makalenin tartışma bağlamıyla ilgili olmayan herhangi bir mal ve hizmetin, diğer kaynakların, medyanın veya etkinliğin spam ve reklamı

Birbirimize ve sizin ve diğer okuyucuların konuşmaya ve düşüncelerini ifade etmeye geldiğiniz siteye saygı duyalım. Yönetim, bu gereksinimleri karşılamadıkları takdirde yorumları veya yorum bölümlerini kaldırma hakkını saklı tutar.

Kuralları ihlal ederseniz size bir uyarı verilebilir. Bazı durumlarda, uyarmadan yasaklanabilirsiniz. Yasağın kaldırılmasıyla ilgili olarak Yöneticiyle iletişime geçin.

Yöneticilere ve moderatörlere hakaret etmek de yasakla cezalandırılır - Başkalarının emeğine saygı gösterin.